Адвокатска кантора

Защо ви е необходима адвокатска кантора?

Когато бъдете замесени в различни правни казуси и спорове, най-добрият вариант за вас е да наемете услугите на адвокатска кантора. По този начин с вашия случай ще се заемат професионалисти с дълъг опит в правната сфера, които ще са в състояние да ви посочат верните решения и да ви помогнат за максимално бързото и ефективно реализиране на поставените цели. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да заложите на адвокатска кантора:

 1. Адвокатска кантора 1
  Адвокатска кантора – Защо ви е необходима?

  Адвокатска кантора: Правната материя е доста сложна – сложността на правната материя е фактор, който в никакъв случай не бива да се подценява. Правото със сигурност не е сфера, в която всеки може да се изявява. Ако не сте адвокат или упражняващ друга професия от тази сфера, ви препоръчваме да не поемате в свои ръце подобни казуси и проблеми. Много по-мъдро решение би било да ползвате услугите на специализирана адвокатска кантора, чийто екип ще знае какво да прави и как да ви помогне да разрешите настоящия казус по възможно най-добрия начин.

 2. Адвокатска кантора: Имате много какво да изгубите – в случай, че става въпрос за спор за собствеността на дадено имущество или пък за чувствителни семейни въпроси като наследство или попечителство над дете, наемането на адвокатска кантора е повече от задължително. Иначе последствията за вас (материални и нематериални) е възможно да бъдат изключително сериозни, а спестените такси за адвокатска кантора няма да са никаква утеха.
 3. Адвокатска кантора: Спестяване на време и главоболия – наемането на адвокатска кантора ще ви спести както значително количество време, така и редица главоболия. Професионалните адвокати са наясно не само с отделните процедури по съдебни деца и процеси, но и с датите и сроковете, в рамките на които трябва да се подадат дадени правни документи и книжа.

Полезни съвети при избор на адвокатска кантора

Продължаваме с полезни съвети, които ще ви помогнат и улеснят при избора на адвокатска кантора. Ето точно какво имаме предвид:

 • Адвокатска кантора 2
  Адвокатска кантора – Полезни съвети

  адвокатска кантора: не прибързвайте с избора – освен ако не става дума за наистина спешен правен казус, не е нужно да прибързвате с избора на адвокатска кантора. Съветваме ви да си дадете необходимото време, за да разгледате офертите на повече кантори и да имате възможност да прецените коя от тях ще отговори в най-голяма степен на конкретните ви нужди и очаквания.

 • адвокатска кантора: търсете фирма с добра репутация – от голямо значение е да се доверите на адвокатска кантора с достатъчно добра репутация и доказана коректност към клиентите. Добрата репутация се изгражда с години наред работа в бранша и оставяне на положителни впечатления у все повече и повече клиенти. Освен да си набележите адвокатска кантора със солиден опит в сферата, би било полезно и да поискате информация за предишни клиенти и техните отзиви.
 • адвокатска кантора: обърнете внимание на специализацията – специализацията на съответната адвокатска кантора е фактор, на който също трябва да обърнете внимание. Имайте предвид, че правото е доста широко понятие и не е възможно даден адвокат или екип да разбира от всякакви типове казуси. Дадена адвокатска кантора би могла да е специализирана в гражданското право, друга – в наказателното, трета – в застрахователното и т.н. Потърсете адвокатска кантора, чиято досегашна дейност и специализация се доближават най-много до вашия казус или случай.
 • адвокатска кантора: изгодни цени – винаги при избор на адвокатска кантора търсете най-доброто предлагано съотношение между качество и цена. Цените на набелязаната от вас адвокатска кантора трябва да са достатъчно конкурентни и адекватни на тенденциите на пазара, без да е налице съмнително понижение (водещо към мисли за ниско качество на услугите) или прекалено завишение в тях.

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров – верния избор в застрахователното право

Ако търсите адвокати, специализирани в застрахователното, договорното и деликтното право, адвокатска кантора Николай Николаев Димитров е верният избор за вас. Вижте защо това е така:

Адвокатска кантора 3
Адвокатска кантора – Николай Димитров

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров: Безупречна биография – създателят на нашата адвокатска кантора Николай Николаев Димитров разполага с дълъг опит и безупречна биография по отношение на застрахователното право. Дълъг опит и безупречна биография, които му печелят доверието на множество клиенти и в крайна сметка го отвеждат до решението за създаване на собствена адвокатска кантора.  Николай Николаев Димитров е работил като юрисконсулт в застрахователно дружество “Дженерали Застраховане” АД и впоследствие в “ЗК УНИКА” АД, има частна практика като адвокат, защитаващ интересите на потребителите на застрахователни и/или лизингови услуги и на пациенти, които са пострадали от т.нар. „лекарска грешка“. Около своята адвокатска кантора Николай Николаев Димитров е изградил чудесен екип от специалисти, способни да ви помогнат с всеки един казус, свързан със застрахователното право.

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров: Оптимално съотношение между качество и цена – адвокатска кантора Николай Николаев Димитров ще ви предостави оптималното за пазара в София съотношение между качество и цена, когато става въпрос за услуги, свързани със застрахователното право. Цените на нашите услуги са съобразени с тенденциите на пазара, както и с финансовите възможности на средностатистическия български потребител. А тяхното качество, ефективност и резултати ще ви оставят напълно удовлетворени като клиенти и ще ви помогнат да разрешите редица свои проблеми и казуси.

Адвокатска кантора 4
Адвокатска кантора – прозрачност и коректност

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров: Прозрачност и коректност – на сайта ни е дадена цялата информация, от която бихте имали нужда при избиране услугите на нашата адвокатска кантора. В това число информация за предишни дела, по които сме работили, и резултатите от тях, както и наши становища по теми и казуси с голям материален и обществен интерес. Подобна информация е ясно доказателство, че на нас действително може да се разчита и ще си свършим работата по възможно най-добрия начин и в интерес на клиента. Доверявайки се на нашата адвокатска кантора, ще получите коректност, висококачествени услуги и подкрепа, която ще е незаменима при разрешаване на текущите въпроси, свързани със сферата на застрахователното право.

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров се намира в град София, ул. “Христо Белчев” 2, четвърти полуетаж, офис 4. В случай, че имате нужда от консултация, можете да си запишете такава на телефон 0877 700 848.

Защо ви е необходима адвокатска кантора?

Полезни съвети при избор на адвокатска кантора

Адвокатска кантора Николай Николаев Димитров – верния избор в застрахователното право